Vervelende beestjes

26-07-2016 13:14

Hallo, 

Ik hou van de zomer! 

De stralende zon, strand, zwembad..Lekkere ijsjes en cocktails op terras. Dagen worden langer en het eten word lichter. (slaatjes enz ) en  VAKANTIE!!

Maar de zomer heeft ook zijn nadelen. Iets waar bijna iedereen (volgens mijn FB vrienden) last van heeft, onze zoemende nachtvriendjes DE MUG. Ach daar vinden we al zoveel middeltjes voor op internet hoe ze te voorkomen dat ik er niet nog een artikeltje boven op ga doen. Voor mij is dit gemakkelijk oordopjes in en gedaan met gezoem :-D natuurlijk sta ik s'ochtens op vol rode bolletjes maar ik heb zelf weinig last van jeuk ofzo. 

Waar ik mij dan enorm aan erger zijn vliegen. Ze komen zomaar op alles zitten eten, benen enz. Maar de horror van iedereen is dan toch zeker de groene GFT container wat een rotzooi als die vol maden komt te zitten :-x. Nog niet gesproken van de stank. 

Een trucje die ik van mijn zus zag is een plastiek zak over de opening van de container te doen en dan deksel erover. Let goed dat er nergens een spleetje vrij is. Zo kunnen de vliegen er niet meer in en gedaan met de maden. 

Mvg, 

Mom with a blog

Onderwerp: Vervelende beestjes

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht