Verras je mama voor moederdag!

04-05-2017 11:08

 

Cadeautips voor een onvergetelijke Moederdag..

Op 14 mei is het weer Moederdag, de dag van het jaar waarin jij je mama eens lekker kan verwennen. Laten we onze mama's dit jaar niet overladen met wafelijzers, strijkplanken en keukenschorten. Maar heb je geen idee wat jij je supermama cadeau kan doen?

Ik heb een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet.

 
 
1) Trakteer haar op een ontbijt. 
Organiseer een uitgebreid ontbijt bij jou thuis. Ga samen ontbijten bij een handelszaak in de buurt. Of je kan ook een ontbijtmand laten leveren.
 
2) Trek er samen een dag op uit. 
Quality-time blijft het mooiste cadeau. Denk aan een dagje shoppen met lunch, wellnessdagje, museum bezoek, een concert, wandel- of fietstocht.
 
3) Schenk pure verwennerij met een massage cadeaubon.
Een heerlijke massage is pure verwennerij voor lichaam en geest. Dit kan ook voor de toekomstige mama's door een heerlijke zwangerschapsmassage.  
 
4) Doe een abonnement of lidschap cadeau.
Een abonnement van haar favoriete tijdschrift. Daarnaast is het een cadeau waar ze een jaar lang plezier mee beleeft. Of een
10 beurtenkaart voor de zonnebank, zumba lessen...enz.
 
5) Schenk een cursus of workshop.
Patroontekenen, Italiaanse les, bloemschikken, gezond koken voor beginners..Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een workshop of lessenreeks van.
 
6)Maak zelf een cadeau.
Ga voor inspiratie naar de website pinterest. Zoek onder 'DIY' (do it yourself) en ontdek er massa's fotoalbums over allerhande spullen die je zelf kan maken. Ideaal met een beperkt budget.
 
 
Veel succes en plezier met het uitzoeken van je ideale cadeau,
Mom with a blog