Nieuw jaar, Nieuw begin..

07-01-2018 14:37

Hier ben ik weer. Veel te lang geleden! Maar ik ben voorgoed terug, nieuwe laptop en een nieuw jaar. Een nieuw jaar gaat natuurlijk altijd samen met goede voornemens.

Wat zijn jullie voornemens voor het nieuwe jaar? 

Mijn nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar. 

1.Gelukkig zijn met wat ik heb, genieten van alle momenten met men dochters, vrienden en familie. 
2. Meer aandacht voor mijn blog. 
3. Mijn nieuw project verder uitwerken.
4. Terug beginnen sporten. 
 
Nu effen terug naar voornemen nr 3.
Mijn nieuw project uitwerken, jullie vragen zich waarschijnlijk al af wat het is. 
Wel, zoals jullie weten ben ik graag creatief bezig. Sinds paar maanden ga ik twee keer per maand naar een brei en krosjee (haak) atelier. Ideaal voor mensen die graag willen leren breien en haken en dit gecombineerd met een leuke babbel. Zelf als je al kan breien en haken is het er leuk, er worden tal van ideeën gedeeld onder elkaar. En het wordt beetje bij beetje verslavend om nieuwe dingen te maken. Zo erg zelfs dat ik geen winkel mag binnen stappen waar er wol verkocht word of ik heb alweer een zak vol wol mee naar huis.
 
 
Maar het heeft ook zijn positieve kanten, sinds een paar weken ben ik men eigen creaties begonnen. Die kan je bekijken op Facebook en Instagram onder CosiWool.
 
Het begon allemaal door een haarband te haken voor mezelf tijdens de prachtige sneeuwdagen. Ik sta niet zo goed met een muts. Snel een fotootje gedeeld op mijn persoonlijk facebook pagina en kreeg tal van positieve reacties. Ik kreeg een paar aanvragen van vriendinnen en kennissen om voor hun ook eentje te maken en zo is CosiWool ontstaan. Nu eerlijk gezegd speelde dit idee al langer in mijn gedachte om zoiets te doen. Ik had gewoon dit kleine zetje nodig van positieve reacties. 
 
Ga zeker eens langs op mijn facebook en  instagram pagina. 
 
Zo dit was het alweer voor vandaag. 
Men beste wensen voor het nieuwe jaar en volhouden aan die voornemens.
 
Tot snel, 
Mom with a blog

 

Onderwerp: Nieuw jaar, Nieuw begin..

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht