Hellofresh box

12-08-2015 13:14

Hallo, 

Ok, ik kan niet wachten tot het eind van al mijn gerechtjes om mijn ervaring met jullie te delen over hellofresh. 

Ik moet toegeven telkens ik de reclame van hellofresh op tv zag, dacht ik steeds hmm interessant. Dus toch maar even op de site gaan kijken. Dit was dan al paar maand geleden. Ik schreef mij dan ook direct in voor de nieuwsbrief te onvangen per mail. 

Op de site vind je de verschillende boxen die je kan bestellen, er is keuze tussen originalbox, veggiebox of fruitbox. U hebt 2 keuzes bij het bestellen of u maakt lidschap aan (min. aankoop is 2 boxen dan) of u besteld eenmalige een proefbox (original of veggie)

Doordat ik via de nieuwsbrief een goede korting aangeboden kreeg heb ik toch maar eens een bestelling gedaan. Dus ik heb me een lidschap aangemaakt. Men kan altijd stopzetten of lidschap pauzeren. Alles staat duidelijk uitgelegd hoe op de site. 

Ik bestelde een original box 3 maaltijden 1 persoon. Je kan zelf kiezen welke dag en uur je de levering wil.(maandag of dinsdag)Eens de bestelling gedaan was kreeg bevestigingsmail van mijn bestelling. Daags voor mijn box geleverd werd kreeg ik sms met het exacte uur van levering. 

Het begon al positief want mijn box was al 40min vroeger geleverd. :-D Als een kind met sinterklaas was ik zo benieuwd om mijn box te openen. Wauw..ik was al onder de indruk, alles ziet er super vers en netjes verpakt uit. In de box vind je alle ingretiënten terug voor de 3 menu's , recepten fiches, infoboekje van hellofresh. 

Ik heb ondertussen al 2 gerechtjes klaargemaakt en ze zijn gewoonweg super lekker en makkelijk te maken. Ideaal voor mensen die niet echte keukenprinsessen of prinsen zijn. ;-) Ook de porties zijn ruim genoeg. Ik ben nogal grote eter en was bang ik niet genoeg zou hebben :-).

Wat ik wel aanraad is dat u zeker al op voorhand gaat kijken via site welke gerechtjes er in de box gaan zitten. En kijken wat je zelf moet toevoegen in het recept. ( zoals boter, olijfolie, peper, zout enz) Want in 1 van de gerechtjes die ik maakte had ik witte balsamicoazijn nodig en dit had ik niet in huis, ik had het wel tijdig gezien en dan gaan kopen. 

De boxen zijn ideaal voor iedereen die alles eet!! Dus als je met een moeilijke eter die heel weinig lust in huis zit, is het niet aan te raden. Vooral omdat je niet zelf kiest welke menu's er in de boxen zit en omdat er vaak ingrediënten zijn die we nauwelijks gebruiken. ( zoete aardappel, maisklof enz) Het is heel leuk dat alles in de doos zit, geen lange wachtrijen aan de kassa, geen "wat gaan we vanavond weer eten? " vraag..Telkens iets nieuw en gezond aan huis geleverd. Ok toegegeven goedkoop is het niet. Maar alles word geleverd aan huis, zelf niet moeten winkelen of zoeken naar weer eens een avondmenu. En omdat de porties echt per persoon berekend zijn nooit restjes!! (ik heb dit anders altijd)

Ik en mijn honger naar lekker gezond eten zijn fan!!

grts, 

Mom with a blog

 

 

 

Leave a replay

Please help for African people

helphospital 26-05-2018
Need money for the hospital, please help
BTC: 181i2nawNFmSwM12ihWzjFKt5w2tiRKKU2
ETH: 0x532B9BF5C070136D278D1712b451073682927D53
BCH: qpqr6ffh26nyg7jf2n7pyaaemehgemrtyv6v9z4935
Thanks to all, good and peace to everyone

частное продвижение сайта в москве

AlexSef 23-05-2018
Доброго времени. Осмелюсь предложить вам свою услугу в продвижении вашего сайта в сети. Еще, посоветую вам бесплатно, как избавиться от не нужного вам спама. Если желаете, отпишите будьте добры мне на почту proxrum***mail.ru письмо с темой "ПРОДВИЖЕНИЕ САЙТА НЕДОРОГО" (вместо *** впишите @). Я всё вам расскажу и покажу. С Уважением!

New software XRumer 16.0 + XEvil 4.0 can break more than 8400 type of CAPTCHAs

HelenTreax 21-05-2018
Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solution of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later ;)

EOS - best 2018 ICO

EOSDENCESTEENTAT 19-05-2018
Just two weeks before the end of ISO! It's time to buy and make your money work!
[url=claim-eos.us]EOS.io[/url]
Best 2018 cryptocurrency COME IN!
Exchange Ethereum on digital GOLD.

Storect

RonaldKaw 10-05-2018
Hi

I am new to this forum.

Please excuse my humble question: does anyone know where to buy [b]Storect[/b]?

Hi! I love you!

JollyRoger 10-05-2018
Hi! ___123___Hellofresh box :: mom with a blog___123___

Финансовая информация

Financtam 07-05-2018
Новый источник финансовой информации: Все новости финансового мира. Форекс. Биткоин. Майнинг
***
Добавлено 13.04.2018 08:59
Ссылка на сайт [url=financist.info]financist.info[/url]

Jarle Thorsen Singapore

MyronBef 07-05-2018
Jarle Thorsen SiteTalk Community Inc., Jarle Thorsen Swietokrzyskie, Jarle Thorsen SiteTalk, Jarle Thorsen itel, Jarle Thorsen Unaico Reviews

Jarle Thorsen itel

Bobbynic 07-05-2018
Jarle Thorsen SiteTalk Community Inc., Jarle Thorsen Truth, Jarle Thorsen itel global group, Jarle Thorsen GLOBAL POWER PTE LTD, Jarle Thorsen

Pablotes

Pablotes 04-05-2018
I consider, that you are not right.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht